Vattenavstängning på Storgatan 46 A-D

På grund av en vattenläcka måste vi stänga av vattnet på Storgatan 46 A-D. Vi hoppas kunna lösa problemet under dagen.

Läs mer

Hyreshöjning 2018

Den 7 december 2017 har överenskommelse om hyrorna för 2018 träffats mellan Askersundsbostäder AB och Hyresgästföreningen Region Mitt. Med stöd av gällande förhandlingsordning har följande förhandlingsöverkommelse förhandlats fram. Uppgörelsen innebär att totalhyran för bostäder, lokaler, garage och bilplatser höjs med 0,85%. Den nya hyran gäller från 1 januari 2018.    

Läs mer

Linnéavägen, Åsbro

Vi har tidigare gått ut med information att det ska byggas marklägenheter på Linnéavägen i Åsbro. Enligt nuvarande planering ska det bli bostadsrätter. Just nu pågår arbete med finansiering av projektet och när mer information finns kommer vi att annonsera om detta.  

Läs mer

Vi skänker en julgåva till barncancerfonden.

Vi önskar alla våra hyresgäster, leverantörer och samarbetspartners God Jul och ett Gott Nytt År   

Läs mer

Tvättstugan Fågelvägen klar v.49

Nu har vi fått tiderna när tvättstugan på Fågelvägen ska vara klar: V.47 Installation av maskiner och installation av bokningssystem från Certego. V.48 Injustering och provkörning. V49 Måndag klar för användning. Samlingslokalen inklusive kök klart för användning måndag vecka 50, dock är inte övernattningsrummet klart att använda då vi förmedlingen måste ha ett interimistiskt slutbevis […]

Läs mer

18-20 oktober är kontoret stängt pga. utbildning och bomässa.

Onsdagen den 18 oktober och torsdagen den 19 oktober är receptionen stängd pga. utbildning. Fredagen den 20 oktober är receptionen stängd då finner ni oss på bomässan i Örebro Eventhall.

Läs mer

Hämtning av grovsopor

Vecka 38: Askersunds tätort, Olshammar och Hammar. Vecka 39: Åmmeberg, Zinkgruvan, Lerbäck och Rönneshytta. Vecka 40: Åsbro och Kårberg. Det kommer att märkas upp på området var grovsoporna ska placeras. För mer info gå in på www.kf.sydnarke.se.  

Läs mer

Information angående tvättstugan på Fågelvägen

Det har blivit förseningar med bygget av tvättstugan på Fågelvägen. Ni kommer fortsättningsvis att tvätta på Fågelvägen , tills vi kommer ut med mer information troligtvis någon gång i oktober.

Läs mer