GDPR – behandling av personuppgifter

Idag, den 25 maj 2018, träder den nya lagen GDPR i kraft. Lagen sätter större fokus på medborgarnas integritet. Kraven på oss ökar när vi hanterar dina personuppgifter, likaså ökar dina rättigheter att ta del av vår information om dig. Tillsammans med ett antal allmännyttiga bostadsbolag i Örebro län har vi en integritetspolicy där vi […]

Läs mer

Bostadsrätter på Linnéavägen i Åsbro

Askersundsbostäder har nu köpt marken och under början av maj är husmodeller, planlösningar, avgifter och hyror klara för bostadsrätterna. Preliminärt blir det: 6 lägenheter, 3 rum och kök på 90 kvm i tre parhus 4 lägenheter, 4 rum och kök på 110 kvm i två parhus 6 lägenheter, 4 rum och kök på ca 111 […]

Läs mer

Hyreshöjning 2018

Den 7 december 2017 har överenskommelse om hyrorna för 2018 träffats mellan Askersundsbostäder AB och Hyresgästföreningen Region Mitt. Med stöd av gällande förhandlingsordning har följande förhandlingsöverkommelse förhandlats fram. Uppgörelsen innebär att totalhyran för bostäder, lokaler, garage och bilplatser höjs med 0,85%. Den nya hyran gäller från 1 januari 2018.    

Läs mer

Linnéavägen, Åsbro

Vi har tidigare gått ut med information att det ska byggas marklägenheter på Linnéavägen i Åsbro. Enligt nuvarande planering ska det bli bostadsrätter. Just nu pågår arbete med finansiering av projektet och när mer information finns kommer vi att annonsera om detta.  

Läs mer

Vi skänker en julgåva till barncancerfonden.

Vi önskar alla våra hyresgäster, leverantörer och samarbetspartners God Jul och ett Gott Nytt År   

Läs mer

Tvättstugan Fågelvägen klar v.49

Nu har vi fått tiderna när tvättstugan på Fågelvägen ska vara klar: V.47 Installation av maskiner och installation av bokningssystem från Certego. V.48 Injustering och provkörning. V49 Måndag klar för användning. Samlingslokalen inklusive kök klart för användning måndag vecka 50, dock är inte övernattningsrummet klart att använda då vi förmedlingen måste ha ett interimistiskt slutbevis […]

Läs mer

18-20 oktober är kontoret stängt pga. utbildning och bomässa.

Onsdagen den 18 oktober och torsdagen den 19 oktober är receptionen stängd pga. utbildning. Fredagen den 20 oktober är receptionen stängd då finner ni oss på bomässan i Örebro Eventhall.

Läs mer

Hämtning av grovsopor

Vecka 38: Askersunds tätort, Olshammar och Hammar. Vecka 39: Åmmeberg, Zinkgruvan, Lerbäck och Rönneshytta. Vecka 40: Åsbro och Kårberg. Det kommer att märkas upp på området var grovsoporna ska placeras. För mer info gå in på www.kf.sydnarke.se.  

Läs mer

Information angående tvättstugan på Fågelvägen

Det har blivit förseningar med bygget av tvättstugan på Fågelvägen. Ni kommer fortsättningsvis att tvätta på Fågelvägen , tills vi kommer ut med mer information troligtvis någon gång i oktober.

Läs mer